Fotos fallas, fotografías fallas

totfalles: Todas las fotos de Fallas almacenadas año tras año

Busca tu artista, comisión, sección o año y navega por nuestra web.
Rellena aquellos campos que consideres pertinentes. Ej.: "Todas las fallas grandes del sector Rascanya de cualquier año"

Seleccione la localidad:


Seleccione el año:


Seleccione la comisión:Puede seleccionar sólo JCF marcando:

Seleccione grande o infantil:
grande   infantil

Seleccione el artista:

JCF

Seleccione sección:


Seleccione el sector:
Equipo

L'Equip Totfalles naix en 2007, precisament amb la intenció de realitzar la primera edició d'aquest recopilatori. Ja són sis anys recorreguent València en quatre dies, de falla a falla, però la il•lusió és la mateixa que la del primer dia; potser encara mes per la quantitat d'anècdotes viscudes, les persones trobades pel camí i el reforçament de l'amistat entre els membres de l'equip i les persones mes properes a ells. El nostre objectiu segueix sent el mateix: recollir i oferir un testimoni del treball dels artesans i de les comissions falleres, tasca de la qual nomes podem gaudir una setmana als nostres carrers. I, mentres tant, intentem aprendre mes i mes de la festa abarcant tots els aspectes que podem.

Mai ens cansem d'agraïr a totes les persones que ens han ajudat la seua col.laboració: valorem moltíssim el seu interés. Gràcies una vegada a les famílies, parelles, amics (i felins) que ens recolzen i es deixen arrossegar d'un costat a l'altre de la ciutat en les nostres rutes fotogràfiques (i ens aguanten després, que és el mes difícil).

Molts ja en sabeu qui som, però una vegada mes ens posem a la vostra disposició a info@totfalles.com

-Salva Castelló llicenciat en industries agràries i alimentàries, és el nostre corresponsal als Poblats al Sud, amb el seu centre d'operacions a Pinedo. Faller des que va nàixer de Mossén Josep Cuenca-Pinedo, no nomes és un devorador de literatura fallera i col.leccionista de qualsevol document relacionat amb les falles, també es dedica de tant en tant a modelar allò que se li ve al cap, siga en plastilina, suro blanc i el que caiga a les seues mans.

-Juan Pedro Collado va nàixer fa 28 anys dins d'una família no fallera, cosa que ha influït que mai haja estat faller de comissió. Defensor de les "noves estètiques falleres", gaudeix moltíssim amb una bona falla "clàssica" (va créixer al costat de les grans falles de José Mendoza a Burjassot, el que li va marcar). Llicenciat en Geografia, actualment, i des de fa alguns anys, viu en la illa de Mallorca, el que no li impedeix viatjar a València quan el calendari faller es posa calent.

-Amparo Diaz és Professora Titular d'Escola Universitària del Departament de Lingüistica Aplicada de la UPV (Filologia Anglesa). Reparteix el seu cor entre Avinguda de Burjassot-Pare Carbonell "Falla Benicalap" -la seua falla d'orige- i Palleter-Erudit Orellana, on ha desenvolupat gran part del seu talant histriònic i, fins i tot, s'atreví a posar les mans damunt d'alguna coseta destinada al foc purificador.

-Juanjo Medina, faller des de xicotet a Peris i Valero- Cuba, fon membre fundador de Pl. Màrtirs-Gral. Ibañez Alonso, on flirtejà amb el guió i construcció de falles de 1999 a 2001, no dubtà ni un moment el fet d'involucrar-se de cap al guió del monument i coordinació del llibret per a la seua falla fins 2009, Del Poble (Moncada), com ho fa a la seua actual comissió, la falla Plaça de Jesús. Durant este temps no ha deixat la col.laboració amb algún altre guionista i amb diverses publicacions falleres.

-Ángel Romero és llicenciat en Dret. La passió amb que s'endinsa a tot el que fa l'ha fet prou conegut en poc de temps als tallers i mitjans de comunicació. Des de dirigir Cendra Digital, anar a tallers i presentacions d'esbossos i proyectes, fins a col-laborar com a contertulià a “Gente de Fallas” de Onda Cero, o redactor cap a “El Turista Fallero, la seua agenda és inabarcable per a qualsevol altre ser humà.

contacta con nosotros
en info@totfalles.com


Falla fotos: Totfalles Falles fotos: TotfallesFotos Fallas, fotos falles. TOTFALLES.

Panal Fallero
3design.es

diseño y programación 3design.es